Index Vakbarát Hírportál

Dárdai Pál kiakadt a vasárnapi edzésen: Hordd el magad!

2023. április 23., vasárnap 11:28

Amint arról beszámoltunk, nem sikerült jól Dárdai Pál ismételt bemutatkozása a Herha BSC kispadján. A fővárosiak szombaton hazai pályán 4–2-es vereséget szenvedtek a 29. fordulóban a Werder Brementől, ezzel továbbra is a tabella utolsó helyén állnak. 

A magyar szakember nem lazsál, már vasárnap délelőtt edzést vezényelt az együttesnek, a Bild pedig arról ír, hogy kissé paprikás hangulatban kezdődött el a tréning.

A német lap beszámolója szerint a bemelegítés után körbeállt a csapat, Dárdai a játékosaihoz szólt, majd hirtelen Ivan Sunjic felé fordult, és azt mondta:

Mire gondolsz? Menj innen, viszlát, hordd el magad! 

A 26 éves horvát játékos – aki nem volt keretben a Werder elleni bajnokin – egyedül futott le a pályáról...

Dárdai minden bizonnyal így próbálja feltüzelni a többi futballistáját. Korábban is híres volt a fegyelem megköveteléséről, a csapatkohézió megerősítéséről. A Sky helyszíni riportere szerint a tréner az edzés előtt leszidta csapatát: „Tegnap óvoda volt. Nem működtünk csapatként.”

„Látom, hogy a játékosok kedvesek és remekül kijönnek egymással. De a csapatszellemet hiányolom. Egy csapatban, egy családban, muszáj őszintének lennünk egymáshoz” – idézi a Kicker Dárdait.

Sunjic a Birmingham City kölcsönjátékosaként szerepel a Herthánál, a klub nagy valószínűséggel nem aktiválja majd a kétmillió eurós vételi opciót a nyáron, még akkor sem, ha ősszel alapembernek számított a kék-fehéreknél. 

Rovatok