Index Vakbarát Hírportál

Dárdai a szabadnapon is edzést tartott, és elbeszélgetett játékosaival

2023. április 25., kedd 11:47

A német labdarúgó első osztályban (Bundesliga) a bennmaradásért harcoló Hertha BSC vezetőedzője, Dárdai Pál a keddi szabadnapon is edzést tartott a keret tagjainak, és kijelentette, nem söpörhetik a problémáikat a szőnyeg alá, és mondhatják, hogy minden rendben van. Mert nincs.

Kudarccal kezdődött Dárdai Pál harmadik berlini regnálása múlt szombaton, a Hertha ugyanis hazai pályán már négygólos hátrányban is volt a Werder Bremen ellen, és végül 4–2-es vereséget szenvedett.

Sőt, a mérkőzés másnapján a magyar tréner viharos körülmények között zavarta haza edzésről a csapat egyszeres horvát válogatott támadóját, Ivan Stunjicot. Dárdai keresetlen szavakkal is illette játékosát, mikor Stunjic lefele sétálva a pályáról az edzők irányába köpött.

Azóta kiderült, hogy a kölcsönben szereplő horvát játékos hozzáállásával voltak problémák, és minden bizonnyal a szezon végén visszatér klubjához, a Birminghamhez. A német Bild már azt is tudni véli, hogy a Hertha az események után felfüggesztette Sunjic játékjogát.

HOZZÁTESZIK, DÁRDAI MINDENKI SZÁMÁRA VILÁGOSSÁ TETTE, HOGY HA NINCS OTT VALAKI SZÁZSZÁZALÉKOSAN FEJBEN A PÁLYÁN, AKKOR RÖGTÖN MEHET IS HAZA.

A Herthának eredetileg kedden szabadnapja lett volna, de a magyar szakember ma is edzést tartott a keret tagjainak, ahol kijelentette, minden napot fel kell használni arra, hogy fejlődjenek.

Annyi mindent kell megbeszélnünk, hogy ezt a napot is fel kell használnunk. Nem söpörhetünk mindent a szőnyeg alá, nem mondhatjuk, hogy minden rendben van

– idézi Dárdait a Bild.

A Hertha jelenleg a német élvonal utolsó helyén áll, három pontra lemaradva az osztályozót jelentő 16. pozíciótól. Következő mérkőzésüket szombaton, a második helyezett Bayern München otthonában játsszák.

Rovatok