Index Vakbarát Hírportál

Az FTC-szurkolók átvállalnák Lisztes Krisztián piróért kapott büntetését

2023. május 12., péntek 08:22

Elkerülheti az MLSZ által kiszabott, sajtóhírek szerint 300 ezer forintos büntetés megfizetését ifj. Lisztes Krisztián, a Ferencváros labdarúgója, miután a csapat szurkolói felajánlották, átvállalják a pénzbírságot.

Amint arról beszámoltunk, a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága pénzbüntetést szabott ki Lisztesre, miután pirotechnikai eszközzel, egy görögtűzzel ünnepelte május 1-jén az Újpest elleni bajnoki sikert. A Ferencváros középpályása – bár az összeget a szövetség hivatalosan nem közölte – állítólag 300 ezer forintos „bírságot” kapott. Ezt az összeget vállalnák át a zöld-fehérek szurkolói egy friss Facebook-poszt szerint.

Krisztián az elmúlt időszakban 6 mérkőzésen lépett pályára, 5 gólt szerzett, csupán 200 perc alatt. Harciasságával, csupa szív szenvedélyes játékával már most, fiatal kora ellenére bebizonyította, hogy továbbviszi édesapja örökségét, ott dobog benne a FRADI SZÍV, és átérzi, mit jelent zöld-fehér mezben a Ferencvárosért pályára lépni!

– fogalmaz a Ferencváros B-Közép hivatalos Facebook-oldala, teljes támogatásukról biztosítva a 18 esztendős futballistát.

A május elsején rendezett derbit az FTC Lisztes góljával nyerte meg 3–2-re. Az eredmények pedig úgy alakultak, hogy azóta már matematikailag is biztossá vált a klub 34., sorozatban megnyert 5. bajnoki címe.

Rovatok