Index Vakbarát Hírportál

Ilyen a futball, csak a kib***ott gólok és párharcok számítanak – kiakadt a Vidi edzője

2023. május 15., hétfő 09:56

A Mol Fehérvár FC idegenben 2–1-re kapott ki a Puskás Akadémiától, sorozatban a hetedik bajnokiján veretlen a csapat. Az NB I-ben maradáshoz gyakorlatilag csodára van szüksége a csapatnak. Az elveszített meccs után Bartosz Grzelak vezetőedző káromkodva fakadt ki a sajtótájékoztatón.

A meccsen 99 százalékban jobbak voltunk az ellenfelünknél. De a játék a tizenhatoson belül dől el, nem számít, milyen statisztikáid vannak. Csak a kibaszott gólok számítanak. És ha nincs meg benned a kib***ott vágy, hogy megnyerd azt a rohadt párharcot, akkor ba***atod. Elnézést a stílusért 

– nyilatkozott Bartosz Grzelak, a Mol Fehérvár FC vezetőedzője a Puskás Akadémia elleni 2–1-es vereséget követően – derült ki az NSO által felvett sajtótájékoztató felvételeiből. A Vidi annak ellenére nem tudott nyerni, hogy a 78. percben 1–1-es állásnál emberelőnybe került a csapat. A vereséget jelentő gólt a 84. percben kapta a Fehérvár. 

A Mol Fehérvár FC jelenleg a 31 ponttal áll az utolsó előtti, kiesést jelentő helyen, két ponttal lemaradva a még bennmaradó helyen lévő Honvéd mögött. A bajnokságból még két forduló van hátra, a Fehérvárnak papíron talán könnyebb dolga van: egy hazai, ZTE elleni és egy idegenbeli, Vasas elleni meccs van hátra – mindkét csapatnak eldőlt a sorsa. A ZTE biztosan bennmarad, a Vasas pedig biztosan kiesik az élvonalból. Közben a Honvéd hazai pályán a veszélyeztetett Mezőkövesddel csap össze, idegenben a dobogóért küzdő Puskás Akadémiával találkozik. 

Rovatok