Index Vakbarát Hírportál

Dzsudzsák Balázsra műtét vár, kezét törte a Fradi legyőzése közben

2023. május 21., vasárnap 09:19 | aznap frissítve

Vezéráldozattal járt az Üllői úti bravúr: a DVSC csapatkapitánya, a magyar válogatottsági rekorder Dzsudzsák Balázs kezét törte a Ferencváros ellen 3–1-re megnyert NB I-es bajnokin. Mindez önmagában is hírért kiált, hát még ha megjegyezzük, gólöröm közben érte a szerencsétlenség a középpályást, akire most műtét vár.

A Fradi-pályán a két csapat bajnokijának második félidejében mindössze négy perc alatt fordított a Loki, köszönhetően Dorian Babunszki duplájának. Az első találat a 63., a második a 67. percben esett. Utóbbit pedig olyan jól sikerült megünnepelni, hogy a gólöröm közben a közönség irányába iramodó csapatkapitány, Dzsudzsák Balázs a csuklóját törte, amikor a reklámtáblákhoz érve megcsúszott, és elvágódott.

A játékost a 70. percben, rövid ápolást követően hordágyon hozták le, miközben a jobb karját igyekeztek rögzíteni. A DVSC hivatalos Facebook-oldala azóta megerősítette a gyanút, a futballistának nemcsak eltört a keze, de műteni is kell a csuklóját.

Mielőbbi gyógyulást kívánunk neki!

– írja a debreceniek Facebook-oldala az idényben 30 bajnokin hat gólig és hat gólpasszig jutott középpályásnak címezve.

A DVSC a labdarúgó NB I 2022–2023-as idényének utolsó fordulójában az Újpestet fogadja, a fentiek fényében alighanem Dzsudzsák Balázs nélkül.

A hajdúságiak az FTC legyőzésével nagyot léptek a harmadik hely irányába, a 33. fordulót egypontos előnnyel várják a 4. helyezett PAFC-cal, és hárommal az ötödik helyen tanyázó Pakssal szemben.

Frissítés! Dzsudzsák Balázs vasárnap reggel az Instagram-oldalán jelentkezett: „Sikeresen túl vagyok a műtéten, köszönöm a rengeteg üzenetet!” – írta a labdarúgó.

Rovatok