Index Vakbarát Hírportál

15 perc alatt elfogytak a belépők a magyar válogatott meccsére

2023. május 25., csütörtök 10:40

Óriási érdeklődés övezi a magyar labdarúgó-válogatott Montenegró elleni, idegenbeli találkozóját. A vendégszektorokba rendelkezésre álló jegyek mindössze alig 15 perc alatt elfogytak, úgy, hogy közben a Magyar Labdarúgó-szövetség jegyértékesítési felülete szerint ezernél is többen szerettek volna belépőkhöz jutni még.

A jegyértékesítés lezárult

– ez az üzenet fogadja mindazokat, akik belépőt váltanának a Montenegró–Magyarország Európa-bajnoki selejtező mérkőzésre, melyet június 17-én Podgoricában rendeznek. A vendégszektorokba szóló jegykontingens alig 15 perc alatt fogyott el, bár a hivatalos értékesítés 10 órakor kezdődött, aki ekkor állt „online sorba” az MLSZ jegyértékesítési felületén, jó eséllyel nem tudott belépőhöz jutni a nagy érdeklődés miatt.

A találkozónak otthont adó Podgoricai Város Stadion a 2019-es felújítása óta 11 050 néző befogadására alkalmas – annyi már biztos, hogy a vendégszektorokban telt ház lesz.

Marco Rossi együttese a tavaszi rajton 3–0-ra verte Bulgáriát a Puskás Arénában, Montenegró már két meccsen van túl a 2024-es németországi Eb-re kvalifikáló sorozatban, Bulgáriát 1–0-ra verte idegenben, míg Szerbiától 2–0-ra kikapott hazai pályán.

A G csoportot jelenleg a szerbek vezetik hat ponttal, ám a látszat csalóka amiatt, mert a mieink rögvest szünnappal indították a selejtezőt.

A magyar válogatott a podgoricai túra után idehaza lép legközelebb pályára, június 20-án Litvánia lesz az ellenfél a Puskás Arénában. Arra a meccsre pénteken kezdik értékesíteni a belépőket.

Rovatok