Index Vakbarát Hírportál

A szerb bajnoktól igazolhat támadót a Ferencváros

2023. május 27., szombat 15:12

Sajtóértesülések szerint a Crvena zvezda 31 éves csatáráért, Alekszandar Pesicsért a magyar bajnok Ferencváros is bejelentkezett. A két csapat között tárgyalások zajlanak, de a két klub még nem állapodott meg.

Az ulloi129.hu a szerb sajtóra hivatkozva arról ír, a Ferencváros kinézte magának a szerb bajnok Crvena zvezda 31 éves, 190 centiméter magas támadóját, Alekszandar Pesicset. A szurkolói oldal megerősíti, hogy a tárgyalások valóban zajlanak, de a két klub még nem állapodott meg.

Információik szerint a hórihorgas csatár akkor is szívesen tenné át székhelyét az Üllői útra, ha a magyar bajnok kevesebb fizetést kínálna neki, mint amennyit jelenleg a belgrádi csapatnál keres. 

Pesics egyébként a Cukaricki elleni csütörtöki kupadöntőben duplázott, hozzásegítve csapatát a 2–1-es győzelemhez és a Szerb Kupa megnyeréséhez.

A Crvena zvezda és a Ferencváros ősszel két alkalommal is találkozott egymással az Európa-liga H csoportjában. Az első mérkőzést a szerbek nyerték meg hazai pályán 4–1-re, a Fradi azonban hazai körülmények között vissza tudott vágni, és 2–1-re legyőzte ellenfelét. A csoportot a magyar bajnok nyerte 10 ponttal, a sereghajtó a Crvena zvezda volt 6 egységgel.

Rovatok