Index Vakbarát Hírportál

Laza mozdulattal tette helyre a troll szurkolót Szoboszlai Dominik

2023. június 5., hétfő 13:28

A frankfurti szurkolók nagyon kiborultak, amikor az RB Leipzig futballistái a közelükben ünnepeltek a Német Kupa megnyerése után. Egyikük obszcén gesztusokat tett Szoboszlai Dominik irányába, aki bajnokhoz méltóan reagált erre.

Az említett drukker a középső ujját mutogatta a magyar válogatott játékosnak, aki csak gúnyosan mosolygott ezen, majd megmutatta neki az aranyérmét, amit aztán meg is puszilt többször – emlékeztetve a lelátón helyet foglalókat arra, ki a győztes.

Mint azt megírtuk, a Red Bull Leipzig labdarúgócsapatának magyar sztárja, Szoboszlai Dominik is betalált a Német Kupa döntőjében, amelyet a lipcsei klub nyert 2–0 arányban.

A díjátadó után a győztes csapat játékosai a lelátóhoz vonultak, hogy szurkolóikkal ünnepelhessék a győzelmet. A hatalmas ünneplésnek a középpontjában pedig a magyar játékos, Szoboszlai Dominik állt, aki nem csupán együtt táncolt a csapattársaival, hanem még egy, a stadionok lelátóiról jól ismert fényszóró fáklyát is meggyújtott, tovább fokozva ezzel a hangulatot – írja a Bild.

A győzelem ellenére nem biztos, hogy sokáig marad Németországban a középpályás, hiszen számos európai klub felfigyelt a tehetségére.

Korábban megírtuk, hogy a legkomolyabb érdeklődőnek, a Premier League negyedik helyezett Newcastle Unitednek sem Szoboszlai Dominik kivásárlási ára, sem a fizetési igénye nem jelentene gondot.

Érdekesség, hogy a honi futballban is volt nemrég hasonló eset, akkor a ferencvárosi Lisztes Krisztián az újpesti derbit követően kapott büntetést.

Rovatok