Index Vakbarát Hírportál

Eldőlt Dárdai Pál sorsa a Herthánál

2023. június 8., csütörtök 09:54

Csütörtök délelőtt biztossá vált, amit korábban már sejteni lehetett: Dárdai Pál marad a Bundesligából kieső Hertha vezetőedzője.

A berliniek honlapjukon számoltak be a hírről, mely szerint a következő, másodosztályú szezonnak is a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitányával, Dárdai Pállal vágnak neki.

„Örülünk, hogy Pál vezetőedzőként segít az újrakezdésben. A Hertha BSC-ben él, szorgalmával, elhivatottságával és klubunk iránti szenvedélyével ő a megfelelő ember a közelgő kihívásokra, amelyeket együtt fogunk leküzdeni” – áll a klub által kiküldött közleményben Benjamin Weber sportigazgató nyilatkozata.

Dárdai Pál is várakozással tekint a közös út folytatása elé.

Nagyon elégedett és boldog vagyok. Thomas Herrichhel, Benjamin Weberrel jó és őszinte megbeszéléseket folytattunk. Az az érzésem, hogy mindannyian a Hertha BSC érdekében akarunk dolgozni, és teszünk a klubért, méghozzá együtt

– hangsúlyozza Dárdai.

A Hertha utolsó helyen búcsúzott a német élvonal legutóbbi kiírásától, a magyar szakember munkáját a továbbiakban is Bódog Tamás, valamint Admir Hamzagic segítik.

A csapat június 26-án kezdi a felkészülést a következő idényre.

(Borítókép: Soeren Stache / picture alliance / Getty Images)

Rovatok