Index Vakbarát Hírportál

Akkorát bulizott az Inter legendája, hogy lekéste a BL-döntőt

2023. június 11., vasárnap 13:12

Csütörtök este akkorát bulizott az Internazionale legendás csatára, a brazil Adriano, hogy lekéste a repülőjét, amellyel Törökországba utazott volna. Különösen kellemetlen, hogy a korábbi játékosra televíziós szakértőként számítottak a helyszínen.

A 41 éves Inter-legendára televíziós szakértőként számítottak Isztambulban, de nem ért oda a stadionba szombat estére. A brazil Globo információi szerint Adrianót csütörtök este három buliban is látták Rióban, a szórakozás pedig annyira jól sikerült, hogy néhány órára eltűnt a korábbi labdarúgó, senki sem érte el, és a pénteki repülőjét is lekéste a brazil.

Adriano az utóbbi időben beszámolt arról, hogy korábban komoly problémái voltak az alkohollal. Néhány pazar interes évet követően elhunyt az édesapja, emiatt hatalmas űr keletkezett benne, amit az ivással próbált betölteni.

Egyedül voltam Olaszországban, szomorú voltam, és depressziós, aztán elkezdtem inni. Csak akkor éreztem magamat boldognak, ha ittam, szóval minden este ittam

– mesélt 2018-ban a sötétebb időszakáról. 

Az alkohol hatással volt a teljesítményére is, nem tudta letenni a poharat, és részben ezért is igazolt vissza Dél-Amerikába az Intertől. 

Rovatok