Index Vakbarát Hírportál

Napokon keresztül bulizott a Man. City sztárja, járni alig bírt a végére

2023. június 13., kedd 14:22

Szombat este a Manchester City 1–0-ra legyőzte az Internazionalét a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjében. Így a manchesteri kékek véghez vitték a triplázást, azaz a bajnoki cím és a honi kupa után a nemzetközi porondon sem találtak legyőzőre idén.

Természetesen az isztambuli döntő után elkezdődött az ünneplés, Jack Grealish, a City középpályása úgy fogalmazott, ezért dolgozott eddigi pályafutása alatt, hogy megélje ezeket a pillanatokat. Így természetesen főkolompos volt, már ami a bulizást illeti. A döntő után Ibizára utazott ünnepelni a csapat, majd hétfő délután már Manchesterben folytatódott a szieszta.

Grealish a róla készült videók és képek tanúbizonysága szerint arra sem pazarolta az időt, hogy átöltözzön, vasárnap hajnali 5 órakor is még rendes felszerelésben ünnepelt és pusztította el egymás után az alkoholos italokat.

Sőt, másnap sem lassított, végül is miért tette volna, egy üveg pezsgővel a kezében megállt, és megmutatta a kameráknak, milyen pontosan céloz nem csak a lábával a futballpályán, hanem a kezével is. 

Hétfő délután már Manchester utcáin ünnepelt Pep Guardiola csapata, de mielőtt visszaértek volna a szigetországba, úgy tűnt, Grealish elfáradt a szüntelen bulizásban, és csapattársának, Kyle Walkernek kellett eltámogatnia a repülőig Ibizán. A stáb egy kerekesszéket is felajánlott Grealishnek, de azt végül nem tudni, hogy elfogadta-e a csapat egyik sztárja.

A szombat éjszaka kezdődött ünneplés valószínűleg kedden már szünetel, így a mai napot pihenéssel töltheti a Manchester City labdarúgója, akinek igen eseménydús órák állnak a háta mögött. A City történetének első Bajnokok Ligája-címét nyerte el szombat este Isztambulban, a találkozó részletes összefoglalóját alább olvashatja.

(Borítókép: Getty Images)

Rovatok