Index Vakbarát Hírportál

A recepciósoknak is jutott Guardiola bónuszából, amelyet szétosztott az alkalmazottak között

2023. június 15., csütörtök 12:03

Pep Guardiola akár 750 ezer angol fontot is kaphatott bónuszként a Premier League megnyeréséért. A pénzt azonban a Manchester City dolgozói között osztotta szét, beleértve a biztonsági őröket és a recepciósokat is, mert az edző szerint ők is a klub sikeréért dolgoznak.

Angol fontban hat számjegyű összeget kapott Pep Guardiola jutalmul a Premier League megnyeréséért. A pontos összeg nem nyilvános, de a klub legnagyobb sztárjainak szerződésében 750 ezer fontig érnek a bajnoki címről szóló bónuszok – így valószínű, hogy Guardiola is hasonló összeget kapott. Bármennyit is utaltak pontosan a katalán zseninek, az összeget szétosztotta a Manchester City alkalmazottai között, beleértve a biztonsági őröket, felszolgálókat és a recepciósokat. 

Guardioláról köztudott, hogy nagy becsben tartja a háttérben dolgozókat, legyen szó bármilyen alkalmazottról, korábban is több trófeát ajánlott fel nekik – írja a The Telegraph. A Manchester City a Premier League és az FA-kupa után a Bajnokok Ligáját is megnyerte, így a városi rivális Manchester United után második angol csapatként tudott triplázni. A United 1999-ben nyerte meg a három nagy trófeát, akkor a City még csak a harmadosztályban játszott. 

Rovatok