Index Vakbarát Hírportál

A sztárséf először beszélt a vb-döntőt követő ámokfutásáról

2023. június 25., vasárnap 16:57

A katari világbajnokság fináléját követően a híres sztárséf, Salt Bae bement a pályán ünneplő argentin játékosok közé, mindenkivel közös fényképet készített, és a vb-trófeát is megkaparintotta magának néhány kép erejéig. Óriási gyűlölethullám zúdult rá, amiért nem hagyta ünnepelni a futballistákat – most először szólalt meg az ügy kapcsán.

Nusret Gokce – merthogy így hívják a világ első számú sószóróját – a The Timesnak nyilatkozott, és megtörte a csendet az őt ért támadásokkal kapcsolatban.

Ez az egész az Argentína iránti szeretetem és az izgalom kombinációja volt. Imádom a dél-amerikai országot, éltem is ott, azért voltam ott a stadionban, hogy szurkoljak a nemzeti együttesnek. Sok játékos volt már az éttermeimben, nem éreztem magam idegennek köztük, különleges pillanat volt. Nem tehetek arról, hogy lehetőséget kaptam arra, hogy bemehessek a pályára, de soha többé nem fordul elő hasonló. Kétmilliárd ember nézte a világbajnokságot, aztán ötmilliárdan, kis túlzással az egész világ rólam beszélt...

Salt Bae elmondta, nem azzal a céllal ment be a játékosok közé, hogy reklámot csináljon magának és az üzletének, ráadásul szerinte rajta kívül még legalább ezer ember ünnepelt együtt a játékosokkal, mégis mindenki csak róla beszélt. 

„Soha, de soha nem akartam senkinek a sikerét beárnyékolni”

– zárta a beszélgetést.

Mint ismert, a katari világbajnokság döntőjében Argentína tizenegyesekkel győzte le Franciaországot.

Rovatok