Index Vakbarát Hírportál

Luka Modric nemet mondott a szaúdi milliárdokra, még egy évig marad Madridban

2023. június 26., hétfő 13:17

Luka Modric egy évvel meghosszabbította szerződését a Real Madriddal, azaz még legalább 2024 júniusáig a királyi klub labdarúgója lesz – számolt be a Magyar Távirati Iroda.

A 37 éves, aranylabdás, világbajnoki ezüst- és bronzérmes horvát játékos – aki 2012-ben a Tottenham Hotspurtől igazolt a spanyol fővárosba – eddig öt Bajnokok Ligáját és három spanyol bajnoki címet, összesen pedig 23 trófeát nyert a csapattal.

A 166-szoros válogatott Luka Modric szerződése a szezon végével lejárt, s a hírek szerint Szaúd-Arábiából csábították mesés fizetéssel, végül azonban úgy döntött, marad. A futballista eddig 488 alkalommal ölthette magára a Real mezét – tette hozzá az MTI.

A horvát labdarúgó az elmúlt napokban már a második rutinos középpályás, aki úgy döntött, marad a spanyol rekordbajnoknál, annak ellenére is, hogy az új posztrivális, Jude Bellingham érkezésével vélhetően kisebb szerep jut majd neki. Múlt héten Toni Kroosszal állapodtak meg a „királyiak”. 

Az elmúlt évek Bajnokok Ligája-sikereinek másik fő letéteményese, Karim Benzema egészen más döntést hozott meg, a következő szezonra még érvényes kontraktusa felbontását kérve a szaúdi bajnokság legutóbbi aranyérmeséhez, az al-Ittihadhoz szerződött. 

Rovatok