Index Vakbarát Hírportál

Szoboszlai Dominik posztjára igazolt játékost az RB Leipzig

2023. június 30., péntek 15:25 | aznap frissítve

Az RB Leipzig egy évre kölcsönvette Fabio Carvalhót a Liverpooltól.

A három magyar válogatott játékost, Willi Orbánt, Gulácsi Pétert és Szoboszlai Dominikot foglalkoztató német RB Leipzig Szoboszali posztjára vett kölcsön egy játékost a Liverpooltól. A 20 éves Fabio Carvalho jelen állás szerint egy évet tölt kölcsönben a lipcseieknél. A portugál labdarúgó történetesen ugyanazon a poszton játszik, mint a magyar válogatott csapatkapitánya. Ez könnyen jelentheti azt is, hogy Lipcsében már Szoboszali utódjaként tekintenek Carvalhóra. 

Igaz, hivatalos bejelentés még nem érkezett, Fabrizio Romano már szinte tényként kezeli, hogy a Liverpool szerződteti a 22 éves Szoboszlai Dominikot az RB Leipzigtől.

Fabrizio Romano, az átigazolási hírek legnagyobb szakértője péntek délután a Twitter-oldalán közölte, hogy a Liverpool és az RB Leipzig közötti tárgyalások Szoboszlai Dominik szerződtetésével kapcsolatban már az utolsó fázisban vannak. Ez azt jelenti, hogy a két klubnak már csak a vételárban kell megállapodnia egymással, a futballista részéről ugyanis nincs semmi akadálya a klubváltásnak.

Rovatok