Index Vakbarát Hírportál

A Barca korábbi trénere a City klasszisát csábítaná a PSG-hez

2023. július 1., szombat 14:47

Luis Enrique a Manchester City kiválóságával, Bernardo Silvával erősítené meg a Paris Saint-Germain keretét, miután kinevezik a francia rekordbajnok kispadjára.

Egyelőre még Christophe Galtier-nek hívják a párizsiak vezetőedzőjét, de nemzetközi sajtóhírek szerint napjai meg vannak számlálva a BL-ben újra elbukó együttesnél.

A Barcelonával Bajnokok Ligáját és összesen kilenc trófeát nyerő  Luis Enriquét a Chelsea és a Tottenham is szívesen látta volna a kispadján, de úgy fest, már csak idő kérdése, mikor jelentik be Párizsban.

Ha pedig ő jön, érkezhet egyből egy nagynevű futballista is, Bernardo Silva a bajnok, FA-kupa-győztes és Bajnokok Ligáját megnyerő Manchester Citytől.

A portugál mindenes szoros kapcsolatot ápol a PSG-tanácsadó Luis Camposszal, akivel még a Monacónál dolgoztak együtt, és a hírek szerint Silva már tájékoztatta a manchesterieket, hogy távozni szeretne.

A Barcelona is szívesen látná a Cityben 306 tétmeccsen 55 gólt és 59 gólpasszt jegyző futballistát, ugyanakkor a katalánok aligha engedhetik meg maguknak a 75 millió font körüli vételárat, ráadásul még Szaúd-Arábiával is számolni kell, hiszen a hírek szerint egy évre 80 millió fontos fizetéssel csábítják a portugált.

Rovatok