Index Vakbarát Hírportál

Amennyiben Harry Kane tartja a szavát, a Bayern München le fogja igazolni

2023. július 15., szombat 21:06

Német sajtóértesülések megerősítették: Harry Kane, a Tottenham támadójának egyértelmű célja, hogy a német rekordbajnok Bayernnél folytassa pályafutását, és amennyiben tartja szavát, úgy a klub le fogja igazolni.

Régóta húzódnak már a Harry Kane jövőjével kapcsolatos találgatások, ezzel kapcsolatban pedig a Bayern München korábbi elnöke, Uli Hoeness kijelentette a Kickernek: egyértelmű Kane álláspontja, és amennyiben tartja szavát, úgy le fogják igazolni.

Florian Plettenberg, a SkySports német tudósítója úgy értesült, hogy már csak idő kérdése az üzlet megvalósulása, még annak ellenére is, hogy a Tottenham szinte csípőből kikukázta a Bayern korábbi ajánlatait. Hozzáteszi, hogy Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern vezetője folyamatos kapcsolatban áll a labdarúgóval, aki mindig biztosítja őt róla, hogy a német rekordbajnoknál tervezi jövőjét.

A legutóbbi ajánlat 80 millió euróról szólt, de erre is nemet mondott az angol csapat. A hírek ellenére Kane már edzésbe állt jelenlegi csapatánál, de ez természetesen nem jelenti azt, hogy ne valósulhatna meg a klubváltás a következő napokban.

Rovatok