Index Vakbarát Hírportál

Elképesztő csatárkeringőben a Tottenham, a Bayern München és a PSG

2023. július 18., kedd 10:14

Váratlan helyről kapott riválist a Bayern München a Harry Kane-ért vívott harcban, a Tottenham támadóját ugyanis a hírek szerint a Paris Saint-Germain is vinné.

Az angol válogatott csapatkapitánya ugyanakkor kijelentette, hogy továbbra is a Bayern München a célja, és nem szeretne Párizsba igazolni. Ahová egyébiránt elvileg érkezik a hozzá hasonló szerepkörben használható Dusan Vlahovics, hacsak nem ijesztették el a párizsi ultrák…

Kane napirenden lévő távozását követően a Tottenham a Brentford 27 éves gólvágójával, Ivan Toney-val pótolhatja az angol válogatott csapatkapitányát. Nem is a poszt vagy a játékos kvalitásai a meglepők, hanem az, hogy Toney jelenleg januárig tartó eltiltását tölti egy fogadási mizéria miatt…

A Bayern München időközben növeli igényeit, bár eredetileg olyan 20 millió euróért már megváltak volna a tavaly Liverpoolból szerződtetett Sadio Manétól, a tőkeerős szaúdi kérők miatt hirtelen 30 millióra + bónuszokra nőtt a 31 éves támadó ára.

S hogy körbeérjünk, Kylian Mbappé a hírek szerint kedden találkozik a PSG elnökével, hogy a jövőjéről (hosszabbítás/távozás) tárgyaljon.

Elképesztő csatárkeringő előtt áll a futballvilág.

Rovatok