Index Vakbarát Hírportál

Kubatov Gábor a Fradi-blama után kiment a dühös drukkerek közé

2023. július 20., csütörtök 11:39

Kubatov Gábor, a Ferencvárosi TC klubelnöke a labdarúgócsapat szerdai, óriási blamáját követően kiment a Groupama Aréna lelátói mögé a feldühödött hazai drukkerek közé. A klubvezető biztosította a szimpatizánsokat, hogy hozzájuk hasonlóan ő is rendkívül csalódott a történtek miatt, és a vereség, a kiesés ugyanannyira fáj neki, nekik is, mint mindenki másnak.

Bízzatok bennem, le fogjuk vonni a megfelelő konzekvenciákat minden szinten, stábszinten és játékosszinten is. Higgyetek nekem!

A drukkereknek erre nem is kellett várni reggelig, Kubatov Gábor Facebook-oldalán már este közölte, hogy elváltak útjaik Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedzőtől.

A mérkőzésen a szurkolók nem követelték kórusban a hónapokkal ezelőtt még óriási közönségkedvencnek számító orosz tréner távozását. Hasonló az Üllői129 által feltöltött videóban sem történt, de azért akadt olyan vélemény, amely támogatta a váltást a szakmai stáb élén.

Bírjátok ki reggelig, reggelig meghozzuk a megfelelő döntéseket. Ha nem vagytok velük megelégedve...

A videóban itt azért a szurkolók haragja és hangja már egyértelműen kicsúcsosodott…

Repkedtek azoknak a játékosoknak a nevei, akiknek szerintük mennie kell. Név szerint elhangzott a Mmaee fivérek, Ryan és Samy neve, akik korábban alapembereknek számítottak, de a nyáron a klub már azt kommunikálta, hogy nem ragaszkodik hozzájuk, és megfelelő ajánlat esetén távozhatnak.

Volt azonban olyan drukker, aki nem válogatott…

„Gábor, mindenkinek mennie kell, B* meg…”

Az FTC a Bajnokok Ligája selejtezőjének első körében a feröeri KÍ Klaksvíkkel találkozott, és az első, múlt héten idegenben elért 0–0-s döntetlent követően a hazai visszavágón 3–0-ra alulmaradt, így búcsúzott. A végeredmény már a szünetre kialakult.

A népligetiek az Európa-konferencialigában folytatják szereplésüket, ellenfelük a szintén BL-ben elbukó ír Shamrock Rovers lesz. A párharc első felvonására jövő csütörtökön Budapesten kerül sor, a visszavágót egy héttel később rendezik. A csoportkörhöz további két párharcot kellene sikerrel venni.

A váratlan kiesés természetesen a Fradi legendáit is megviselte, egyesek élesebb kritikát fogalmaztak meg, mások mérhetetlen csalódottságukat fejezték ki.

A csapatot a pályaedző Máté Csaba vette át ideiglenesen – nem először –, munkáját egy korábbi ferencvárosi játékos, Leandro de Almeida segíti.

Rovatok