Index Vakbarát Hírportál

Először nyilatkozott a PSG sztárja azóta, hogy kirabolták

2023. július 22., szombat 17:23

Először nyilatkozott azóta Gianluigi Donnarumma, hogy csütörtök éjjel otthonában őt és a barátnőjét meztelenre vetkőztették, kikötözték és kirabolták.

Az, hogy hajnali háromkor hirtelen idegen emberekkel találkozol az otthonodban, azt hiszem, a legrosszabb, amit érezhetsz – mondta Gianluigi Donnarumma a Libero nevű lapnak.

Engem leterítettek, Alessia (a játékos barátnője, a szerk.) pedig minden értéket át kellett, hogy adjon nekik. Nem fedhetek fel minden részletet a nyomozás miatt, most is épp a rendőrségre tartok, hogy segítsem a nyomozást

– taglalta a PSG kapusa. 

Nagyon féltem, de attól még jobban, hogy nehogy történjen valami Alessiával. Megkötöztek, tehetetlen voltam. Mély terrorral átitatott rettenetes pillanatok voltak ezek

– elevenítette fel a betörést. Donnarumma arról is beszélt, hogy mivel sem ő, sem a barátnője nem beszél franciául, azt is nagyon nehéz volt elmagyarázni a tolvajoknak, hogy mit hol találnak meg. 

A játékost és párját csütörtökön éjjel meztelenre vetkőztetve kikötözték a támadók, akik végül több mint 500 ezer euró értékben vittek el pénzt, ékszereket és relikviákat a játékos párizsi otthonából. Donnarummáékat megfigyelésre kórházba szállították, súlyos bajuk nem történt, ám sokkot kaptak.

A beszámolók szerint Donnarummáék a rablás után a hajnali órákban tudtak kiszabadulni, 3 óra 20 perckor pedig segítséget kértek egy otthonukhoz közeli luxusszálloda alkalmazottaitól. Utóbbiak hívták ki a rendőrséget, valamint a mentőket is az érthető mód sokkos állapotban lévő párhoz. A párnak el kellett hagynia a házat a nyomozás miatt, jelenleg egy hotelszobában várják a fejleményeket. 

A 24 éves játékos 2021 nyarán igazolt az AC Milantól a PSG-hez, a francia együttes színeiben eddig 72 tétmérkőzésen lépett pályára, és két bajnoki címet nyert. Az utóbbi időben a PSG több korábbi vagy jelenlegi futballistája is rablás áldozata lett, így Presnel Kimpembe, Marquinhos, Thiago Silva, Ángel Di María, Dani Alves, Eric Maxim Choupo-Moting vagy Mauro Icardi.

Rovatok