Index Vakbarát Hírportál

Betegség söpört végig a Barcelona játékosai között, lemondták a Juve elleni meccset

2023. július 22., szombat 20:51

Az FC Barcelona a honlapján jelentette be, hogy a Juventus elleni felkészülési mérkőzésre nem áll ki a csapat, mert a játékosok nagy része vírusos gyomorrontást kapott.

Az FC Barcelona hivatalos oldalán és különböző felületein szombat este fél nyolckor jelent meg a hír, hogy a Barca nem áll ki a Juventus elleni felkészülési meccsre. Az észak-amerikai túrán részt vevő csapat játékosainak nagy része ugyanis vírusos gyomorrontást kapott, így a csapat nem lép pályára a San Franciscó-i Levi’s Stadionban.

A találkozót helyi idő szerint szombaton 19.30-kor, magyar idő szerint vasárnap hajnalban játszották volna. A Juventus azt ígérte, a meccs helyett egy edzést tartanak a stadionban a meccs eredeti időpontjában. 

A Barcelona a Soccer Champions Touron vesz részt az Egyesült Államokban, a turnét a tervek szerint nem fújják le. A következő meccsét csütörtökön játszaná a csapat az Arsenal ellen. A turnéban hat csapat szerepel, a fenti hármon kívül a Real Madrid, a Manchester United és az AC Milan játszik egymással az USA különböző stadionjaiban.

Rovatok