Index Vakbarát Hírportál

Julia Roberts meglepte a Manchester United futballistáit a csapat amerikai turnéján

2023. július 23., vasárnap 21:13

A Manchester United győzelemmel kezdte amerikai túráját, Erik ten Hag együttese az Arsenalt győzte le 2–0-ra New Jersey-ben. A mérkőzés után pedig Julia Roberts lepte meg a manchesteri futballistákat, ráadásul az Oscar-díjas színésznő még ajándékot is kapott.

Remekül kezdte felkészülését a Manchester United, az angol rekordbajnok három mérkőzését egyaránt megnyerte, ráadásul még gólt sem kapott. Oslóban, a norvég fővárosban a Leeds United ellen győzött 2–0-ra július 12-én, egy héttel később Edinburghben verte meg a Lyont (1–0).

Erik ten Hag együttese azóta áttette a székhelyét az Egyesült Államokba, ahol New Jersey-ben, a MetLife Stadiumban Bruno Fernandes és Jadon Sancho góljával 2–0-ra nyert az Arsenal ellen szombat éjszaka.

A több mint 82 ezer néző előtt lejátszott mérkőzést követően meglepetésvendéget is fogadtak a manchesteriek.

Julia Roberts – aki az Erin Brockovich főszerepéért megkapta az Oscar-díjat – ugyanis Manchester United szurkoló hírében áll, és ha már a csapat éppen az Egyesült Államokban turnézik, meg is látogatta kedvenceit, sőt közös fényképet is készített velük, amelyet az angol klub az Instagram-oldalán osztott meg.

Mindig nagyszerű téged látni

– írták a bejegyzéshez, a színésznő ugyanis nem először járt a 20-szoros angol bajnoknál.

Ez olyannyira köztudott, hogy Josep Guardiola, a városi vetélytárs Manchester City menedzsere a mai napig nem tudta feldolgozni.

Nekem három bálványom van: Michael Jordan, Tiger Woods és Julia Roberts. Tudják, 2016-ban a filmsztár Manchesterben járt. Az már nem Sir Alex Ferguson időszaka volt, akkor már a City volt a jobbik csapat a városban, és már néhány hónapja én voltam a City menedzsere. Szóval indokolt lett volna, hogy minket látogasson meg. És Julia Roberts a gyerekeivel mégis a United meccsére ment el, az Old Traffordba, és nem hozzánk. Hát ezt a mai napig nem tudtam feldolgozni

 – nyilatkozta egy tavaszi mérkőzést követően a spanyol.

Rovatok