Index Vakbarát Hírportál

A Rapid Wien, a Twente és a CFR is a magyar kupacsapatok lehetséges ellenfelei közt

2023. július 24., hétfő 14:49

Egyedül a Debreceni VSC kapott konkrét ellenfelet a labdarúgó Konferencialiga-selejtező harmadik fordulójának hétfői sorsolásán: amennyiben a hajdúsági együttes sikerrel veszi az örmény Alaskert elleni második kört, akkor az osztrák Rapid Wiennel csap össze.

A négy magyar csapat közül a Bajnokok Ligájából átkerült Ferencvárosnak lesz a legkönnyebb feladata, ha túljut az ír Shamrock Roversen, ugyanis a máltai Hamrun Spartans és a georgiai Dinamo Tbiliszi párharcának továbbjutójával találkozik a folytatásban – tudósított a sorsolásról a Magyar Távirati Iroda.

A nyoni sorsoláson sokkal nehezebb ellenfél várhat a Kecskeméti TE és a ZTE FC csapatára: a bajnoki ezüstérmes lila-fehérek a holland Twentével vagy a svéd Hammarbyval küzdhetnek meg, ha túljutnak a lett Riga FC gárdáján, míg a kupagyőztes kék-fehérek következő riválisa a román CFR Cluj vagy a török Adana Demirspor lehet, amennyiben felülmúlják a horvát Osijeket.

A párharcok első mérkőzéseit augusztus 10-én rendezik, míg a visszavágókra egy héttel később kerül sor – emelte ki az MTI.

Rovatok