Index Vakbarát Hírportál

Véresre rúgta ellenfelét, mégis csak a VAR-vizsgálat után kapott piros lapot

2023. július 31., hétfő 13:52

Ausztriában kapott szükségtelen reklámot a videobírói rendszer alkalmazása. Az Austria Wien és a Sturm Graz bajnokiján Marvin Martins egy rossz ütemű szerelési kísérlettel izomból arcon rúgta ellenfelét, ezért azonban elsőre nem kapott piros lapot, még úgy sem, hogy a másik játékos vérző fejjel terült el a pályán...

Rémisztő sérülést szenvedett az osztrák élvonalban szereplő Sturm Graz futballistája, Alexander Prass. A 22 éves felnőttválogatott játékos Marvin Martins rosszul sikerült szerelési kísérlete után terült el vérző arccal a pályán. Az eset érdekessége, hogy a játékvezető elsőre csak sárga lapot adott a luxemburgi bekknek, és csupán a videobíró jelzése után döntött úgy, megnézi az esetet, és inkább kiállítja az Austria Wien labdarúgóját.

Martins kiállításakor már 1–0-ra vezetett a Sturm, majd még a szünet előtt kettőre növelte előnyét – kihasználva az emberelőnyt. A második félidőben még egyszer kapuba talált a vendégcsapat, amely így magabiztos sikerrel kezdte az új idényt Ausztriában. 

Az előző idényben a Sturm második, az Austria Wien ötödik lett az osztrák élvonalban. 

Rovatok