Index Vakbarát Hírportál

Megütötték és üveggel dobálták a Premier League élcsapatának kapitányát

2023. augusztus 29., kedd 17:21

Sokkoló videó került ki az internetre, melyen az látható, hogy többek között a Premier League-ben szereplő Newcastle United kapitánya, Jamaal Lascelles egy utcai verekedésbe keveredett. Ennek során többször megütötték és üveggel dobálták meg.

Brit sajtóinformációk szerint a férfiakból álló banda Lascelles testvérét és egyik barátját megsebesítette, míg a labdarúgónak ugyan nem esett komolyabb baja, de megfenyegették, hogy lelövik. A hírek szerint akkor szabadult el a newcastle-i Chinawhite klub előtti dulakodás, mikor egy férfi torkon könyökölte Lascelles 19 éves testvérét, mire a labdarúgó ellökte a férfit, és kitört a verekedés. 

A felvételen látható, hogy egy vodkás üveget dobnak a Newcastle csapatkapitánya felé, de az üveg nem találta el a labdarúgót. A szemtanúk szerint a hat-nyolc főből álló csoport Lascelles társaságát körbefogta, majd megtámadta Lascellest, akit minden oldalról megütöttek.

A labdarúgóhoz tartozó csoport egyik tagja annyira megsérült, hogy a helyszínen újra kellett éleszteni. Mindez néhány órával azután történt, hogy a Manchester City 1–0-ra legyőzte a „Szarkákat”. 

Rovatok