Index Vakbarát Hírportál

Az Európa-bajnok középpályás a Barcelona helyett a katariakat választja

2023. szeptember 7., csütörtök 14:27

A francia élvonalbeli Paris Saint-Germain középpályása, Marco Verratti létszámfelettivé vált csapatában, távozása biztosra vehető, és annak ellenére, hogy a Barcelona is csábította, Katar felé veszi az irányt.

Egybehangzó sajtóértesülések jelentették, hogy az Európa-bajnok Marco Verrattival közölte Luis Enrique, a csapat vezetőedzője, nem számít rá a következő szezonban, így a labdarúgó Katarban folytatja pályafutását. Érdekesség, hogy az olasz játékosnak még élő szerződése van a párizsiakkal, de könnyen elképzelhető, hogy a katari al-Arabi kivásárolja szerződéséből. 

A hírek szerint Verratti már meg is állapodott a katariakkal a személyes feltételeket illetően, így csak az van hátra, hogy a két csapat dűlőre jusson.

ÁLLÍTÓLAG EZ SEM LESZ OLYAN NEHÉZ, MIVEL AZ AL-ARABI AKÁR 50 MILLIÓ EURÓT IS HAJLANDÓ LENNE A 30 ÉVES JÁTÉKOSÉRT FIZETNI, MELY ÖSSZEG HÍZELGŐ A FRANCIÁKRA NÉZVE. 

Verratti korábban európai ajánlatokra várt, és a hírek szerint a Barcelona is megkereste, de azok után, hogy egyik klubbal sem tudott megállapodni, az al-Arabi olyan szerződést ajánlott neki, mely számára megfelelő volt. Az olasz válogatottal Európa-bajnoki címet nyerő középpályás 11 év után hagyja el a francia fővárost, mely csapatával többek között kilenc bajnoki címet nyert, de a hőn áhított Bajnokok Ligája-trófea sosem jött össze.

Rovatok