Index Vakbarát Hírportál

A Real Madrid legendája elszakadhat szeretett csapatától

2023. szeptember 8., péntek 11:21

Egybehangzó spanyol sajtóértesülések arról számoltak be, hogy minden idők egyik legjobb spanyol csatárja, Raúl González hamarosan az élvonalbeli Villarreal vezetőedzője lehet.

Mint ismert, Raúl González visszavonulása óta szeretett csapata, a Real Madrid utánpótlásában edzősködik, de komolyabb szinten vezetőedzői feladatot még nem vállalt. Könnyen elképzelhető, hogy csak ez idáig, mert az élvonalbeli Villarreal kispadja Quique Sétien menesztése után megüresedett, pótlására pedig Raúl González a jelölt. 

A Marca információi szerint a Villarreal vezetősége egyértelműen Raúlt szemelte ki a posztra, akivel a személyes egyeztetések már zajlanak. Fontos megjegyezni, hogy a 46 éves szakember aktív pályafutása során 741 alkalommal lépett pályára a Real Madrid mezében, majd 

VISSZAVONULÁSA UTÁN A FŐVÁROSIAK U18-AS, KÉSŐBB TARTALÉKCSAPATÁT IRÁNYÍTOTTA, DE élvonalbeli SZINTEN MÉG NEM VÁLLALT MUNKÁT. 

Korábban már keresték Németországból, Spanyolországból és Angliából is, de nem akart elszakadni szeretett csapatától, minden felkérést elutasított. A Villarreal viszont most elképzelhető, hogy sikerrel jár, így Raúl pályafutása során először irányíthat topligás labdarúgócsapatot. 

Rovatok