Index Vakbarát Hírportál

Benzema nem fért be a Real-sztár top 3 csapattársa közé

2023. szeptember 12., kedd 11:38

Dani Carvajal egy leverkuseni kölcsönévet leszámítva az elmúlt 21 évet a Real Madridnál töltötte, így elég sok futballistával játszott egy csapatban a királyi gárdánál. A Marca kérdésére válaszolva most a legjobb hármat is megnevezte ezek közül.

A 31 éves jobbhátvéd ötször nyert Bajnokok Ligáját a rekordgyőztessel, összesen pedig 22 trófeát szerzett az együttessel – a sikerek tehát nem kerülték el.

A spanyol futballistát a Marca faggatta arról, melyik volt a három legjobb csapattársa ezen időszak alatt, és bár alapvetően egy ilyen dobogó nem lehet teljes, a legutóbbi BL-siker után Aranylabdát szerző Karim Benzema vagy éppen Toni Kroos sem fért fel a listára, ahogyan egyébként a csapat talán legértékesebb jelenlegi futballistája, Vinícius Júnior sem.

Persze a top három azért így sem lett gyenge:

Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos és Luka Modric. Olyan emberek, akik ha hozzád szólnak, maximálisan figyelned kell arra, amit mondanak. Azt látod tőlük, hogy reggel hatra érkeznek, és már neki is látnak az edzésnek, brutális. Luka ezenfelül egy olyan kis országot, mint Horvátország, vezetett vb-döntőig

– emelte ki a top hármat Carvajal.

Rovatok