Index Vakbarát Hírportál

Meglepő helyen követhetjük Szoboszlai Dominikék Európa-liga-mérkőzéseit

2023. szeptember 13., szerda 15:41

Szeptember 21-től kezdetét veszi a második számú labdarúgó európai kupasorozat, az Európa-liga csoportköre, melyben érdekelt a Szoboszlai Dominikot foglalkoztató Liverpool is. Most kiderült, hogy az RTL Három televíziócsatornán és az RTL+ online platformon is közvetítik a mérkőzéseket, míg a Liverpool első találkozója előbbi csatornán lesz látható Magyarországon.

Az RTL Magyarország szerdai közleménye szerint fordulónként – tehát a csütörtöki napokon – két mérkőzést közvetítenek élőben az RTL Három nevű csatornán, míg további nyolc találkozót nézhetnek szintén élőben, magyar kommentárral az RTL+ streamingplatform előfizetői.

Fontos megjegyezni, hogy a Ferencváros labdarúgócsapata idén egy ligával lejjebb, a konferencialiga csoportkörében léphet pályára, a magyar csapat mérkőzéseit pedig az M4 Sport közvetíti, így kerültek az Európa-liga összecsapásai az RTL-re.

A közlemény továbbá kiemeli, hogy rögtön az első játéknapon, jövő csütörtökön a magyar válogatott csapatkapitányát foglalkoztató Liverpool mérkőzésével indul az idény,

a „vörösök” 18.45-től az osztrák LASK Linz vendégei lesznek, mely találkozó az RTL Három képernyőjén lesz követhető.

Az első fordulóból az RTL Három közvetíti még a holland Ajax és a francia Marseille mérkőzését is, online viszont Kleinheisler László csapatának, a görög Panathinaikosznak, valamint Sallai Roland klubjának, a Freiburgnak a meccse is látható lesz, ahogy a Topolyai SC West Ham elleni vendégjátéka is.

AZ ELSŐ FORDULÓ KÍNÁLATA AZ RTL-NÉL

Szeptember 21., csütörtök

Rovatok