Index Vakbarát Hírportál

Dráma a futballpályán: mentőhelikopter vitte el a gólszerzőt

2023. szeptember 18., hétfő 10:17

Mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani a Komárom-Esztergom megyei II. osztályban szereplő Tokod SE futballistáját, Zsolnay Zsoltot a hétvégi, Tatabányai Vasas elleni bajnoki közben. A mérkőzés az 52. percben, a hazai együttes 3–2-es vezetésénél szakadt félbe, miközben a mentőhelikopter a pályán landolt, hogy segíteni tudjon…

A Kemma.hu beszámolója szerint a 36 éves támadó – aki a meccs második gólját szerezte a 17. percben – szünetben lett rosszul. A mentők azonnal riasztották a helikopteres egységet, akik a vizsgálatok után egyből elszállították a játékost szívinfarktus gyanújával.

A találkozó második félideje még elkezdődött, ám a mentőhelikopter érkezésekor, mindössze egy perccel a Tatabányai Vasas második szépítő gólja után, 3–2-es állásnál félbeszakadt. 

A komáromi hírportál úgy tudja, Zsolnayt Budapesten ápolják, állapota stabil.

A 36 éves labdarúgó az előző idényben 22 bajnokin 32 találatot szerzett, ezzel megyei gólkirályi címet szerzett. A Magyar Labdarúgó-szövetség adatbankja alapján a jelenlegi szezonban a vasárnapi volt a harmadik meccse – és a harmadik találata. 

Rovatok