Index Vakbarát Hírportál

Pillanatokon belül elfogytak a belépők a magyar válogatott sorsdöntő mérkőzésére

2023. szeptember 22., péntek 13:33

Pénteken délelőtt kezdődött a jegyértékesítés az október 14-én esedékes Magyarország–Szerbia labdarúgó-Eb-selejtező mérkőzésre. A szövetség közlése szerint a fennmaradó belépők pillanatokon belül elfogytak, így telt ház, mintegy 65 ezer ember előtt léphet pályára a magyar labdarúgó-válogatott.

A Magyar Labdarúgó-szövetség tájékoztatásában kiemeli, hogy az előzetesen értékesített bérletek miatt alacsonyabb volt a megvásárolható jegyek száma a válogatott következő hazai tétmérkőzésére. A jegyértékesítés péntek délelőtt 10 órakor kezdődött, az utolsó belépők pedig 12 óra 50 perckor találtak gazdára, ezzel le is zárult a jegyértékesítés.

Ennek értelmében Marco Rossi csapata telt ház, tehát nagyjából 65 ezer ember előtt léphet pályára Szerbia ellen októberben, esetleges győzelmével pedig karnyújtásnyira kerülhet a biztos Európa-bajnoki részvételtől. 

Mint ismert, a  magyar válogatott  magabiztosan vezeti selejtezőcsoportját, amennyiben pedig hazai pályán legyőzi Szerbiát, majd néhány nappal később Kaunasban a litván válogatottat, úgy már októberben bebiztosítja részvételét a jövő nyári, németországi rendezésű kontinenstornán.  

Rovatok