Index Vakbarát Hírportál

Szoboszlaival továbbra sem tudnak betelni: a sarkazása egy szerelmi előjáték!

2023. szeptember 25., hétfő 15:47

Az ember itt, Magyarországon hajlamos azt hinni, hogy csak piros-fehér-zöld szemüvegen át nézve játszik annyira jól Szoboszlai Dominik a Liverpool csapatában. Pedig nem, odaát, a Csatorna túlsó partján, még inkább a Mersey mentén félájultan magasztalják a „vörösök” szurkolói válogatottunk csapatkapitányát. Főleg a West Ham United ellen bemutatott őrületes sarkazását látva. Röpke véleménycsokor szurkolói körökből.

Ahogy azt már vasárnap megírtuk, a brit média továbbra is tenyerén hordozza Szoboszlai Dominiket, aki a West Ham United elleni 3–1-es Liverpool-győzelem közben is csapata egyik vezéregyénisége volt.

Az első félidő derekán bemutatott sarkazása pedig még a legkényesebb ízlésű ínyenceket is vastapsra ragadtatta. A valóságban, az Anfield nézőterén és virtuálisan is. De lássuk a reddit.com összeállítását Szoboszlai bravúros vasárnapi megoldásaiból:

 A káprázatos sarkazás 1 percnél.

És valóban, így, tömörítve még inkább szembetűnő, hogy milyen intenzíven, fáradhatatlanul végzi Szoboszlai a letámadást és a visszatámadást, a legendás kloppi gegenpressinget, még a meccs utolsó perceiben is, 3–1-nél, amikor már minden eldőlt. Na és a passzai, meg az a vakon végrehajtott sarkazás, pontosan emberhez...

A reddit.com olvasói is félájult kommentárokkal méltatták Liverpool új kedvencét:

Florenyx: „Mocskosul jó. Nyomás alatt és tenyérnyi területen is fantasztikusan összeszedett. Alig várom már a további fejlődését, és azt, hogy miként játszik az igazán nagyok, a City és az Arsenal ellen. (Azt mi is alig várjuk – a szerk.)

jardantuan: „Minél többször látom Szobót, annál kevésbé értem, a nyáron miért nem versengett érte még több csapat.” 

ffsGeorge: „Versengtek, például a Newcastle is, csak Szobo el volt foglalva azzal, hogy a hálószobájában a You'll never walk alone-t hallgatta.” 

fastrail: „Voltak pillanatok, amikor azt hittem, el fogja veszíteni a labdát. De nem, valójában kihozta a sűrűből, és olyan támadássá változtatta, amire nem számítottak az ellenfél védői, mert el voltak foglalva a pressinggel. Micsoda technika és játékintelligencia!”

itsSRSblack: „Az a kib...ott sarkazás olyan volt Szobótól, mint egy szerelmi előjáték!”

crispello: „Simán a kedvenc Liverpool-játékosom az eddigiek alapján.”

dacrookster: Röhejesen jó futballista. Mindene megvan, komolyan, ami a focihoz kell. Egy évtizedre előre megoldotta minden gondunkat.

thetwanandonly: „Bárki is volt, aki felfigyelt erre az emberre a Liverpoolnál, fizetésemelést érdemel. Hosszú idő óta a legjobb igazolásunk.”

ElPapaDiablo: „Annyira jó, hogy csak csorog az ember nyála, hát nem?! Már azelőtt is láttam egy párszor, hogy leigazoltuk volna, de fogalmam sem volt, hogy ilyen gyorsan ennyire befut nálunk. Erre a ligára teremtették.”

 Architect22: A legjobb középpályás, akit ez a klub látott Gerrard óta, és én nem könnyen mondok ilyet.  Huszonkét éves létére fenomenális, és csak javulni fog! Imádkozzunk, hogy ne sérüljön meg, és ne rabolja el a Real Madrid, mert már most különleges futballista!

gmt19: A 88. percben lerohant egyszerre három West Ham-játékost, mintha nem mi vezetnénk 3–1-re, hanem ők. Imádtam ezt a jelenetet!

Sherlock_bones: Olyan jelenléte van a pályán és olyan magabiztos, hogy Van Dijket idézi. Egyértelmű, hogy elit futballista.

 Gear4days: A tökéletes futballista. Ritkaság manapság olyan komplett középpályást látni, aki nemcsak egy részfeladatra specializálódik, hanem mindenhez ért. Szobo ilyen játékos.

 

Rovatok