Index Vakbarát Hírportál

Meccse alatt kirabolták a sztárfocistát, miközben otthon voltak a gyerekei

2023. szeptember 27., szerda 13:36

Az ABC híradása szerint szeptember 20-án, a Sevilla Lens elleni Bajnokok Ligája-mérkőzése során betörtek Sergio Ramos házába, miközben négy gyermeke is otthon tartózkodott.

Jesús Díaz beszámolója szerint a rablás az 1–1-gyel záruló összecsapás során történt, az eset során a gyerekeknek és a rá vigyázóknak nem esett bántódásuk.

A Ramos természetesen régi-új csapata BL-találkozóján tartózkodott ekkor, párja, Pilar Rubio pedig munkája miatt nem volt a városban.

Az EFE ügynökség jelentése szerint luxusórákat, ékszereket, dizájnerruhákat, valamint készpénzt vittek el az elkövetők – az összeg mértékét nem konkretizálták.

Érdekesség, hogy nem ez az első eset, hogy a futballistához betörtek, 2012-ben még a Real Madrid játékosaként szenvedett el hasonlót – annyi különbséggel, hogy akkor a védő is otthon tartózkodott, de ő is megúszta sértetlenül az esetet.

A 37 éves futballista kétévnyi párizsi légióskodást követően tért vissza Spanyolországba, korábban 16 éven keresztül volt a Real Madrid játékosa, a klubbal öt bajnoki címet, négy Bajnokok Ligáját és összesen 22 trófeát nyert.

A spanyol válogatott 180 alkalommal lépett pályára, ami nemzeti rekord, tagja volt a 2008 és 2012 között két Eb-t és egy világbajnokságot is nyerő csapatnak.

Rovatok