Index Vakbarát Hírportál

Áll a bál: pereskedéssé fajulhat a nemrég még ünnepelt sztár és a bajnok viszonya

2023. szeptember 27., szerda 09:58

Néhány hete még minden csodás volt Nápolyban Victor Osimhen kapcsán, mára pedig már ott tartunk, hogy pereskedésen gondolkodnak a felek.

Az együttes a Diego Maradona-éra után először, 33 év után lett ismét Olaszország bajnoka, a 24 éves nigériai csatár pedig a Serie A gólkirályaként a legjobb támadó díját is besöpörte, ahogyan természetesen az év álomcsapatába is bekerült.

Vitte is volna a nyáron boldog-boldogtalan, ám Aurelio De Laurentiis klubelnök/tulajdonos kötötte az ebet a karóhoz: nincs az a pénz, amiért lemondana csapata egyik, ha nem a legjobb játékosáról.

Olyannyira, hogy 200 millió eurós(!) szaúdi ajánlatot kosarazott ki csípőből, mondván 500 millió alatt próbálkozni is felesleges.

No, erről az állapotról jutottunk el mára oda, hogy a nagy szerelemből óriási válás lehet Nápolyban.

A jelenlegi helyzet a következő: a csatár leszedte a közösségi felületeiről majdnem az összes Napolival kapcsolatos képét, ügynöke pedig jogi lépések megtételét lebegtette be a klubbal szemben a játékos jóhírének csorbítása okán.

Az ok?

Osimhenék kiakadtak azon, hogy a klub a saját TikTok-oldalán gúnyolódott vele, miután kihagyott egy büntetőt a Bologna ellen.

Napoli's admin on TikTok trolling Victor Osimhen? Or what's this nonsense for your own player?

This is INSANE pic.twitter.com/QvPluTDbep

— POOJA!!! (@PoojaMedia) September 26, 2023

A nigériai támadó a dühöngő ügynökével ellentétben nem szólalt meg az ügyben, szimplán törölte a bajnoki zárás kivételével a többi nápolyi tartalmat az Instagram-oldaláról.

Fontos adalék még, hogy hónapokon át tartó egyeztetések után Osimhen végül nem hosszabbította meg szerződését a csapattal, így az továbbra is 2025 nyaráig érvényes, és könnyen lehet, hogy az elmérgesedő viszony jövőre klubváltást eredményez.

Még akkor is, ha nem lesz félmilliárdos ajánlat…

Rovatok