Index Vakbarát Hírportál

A Bayern München kétgólos hátrányból állt fel a Leipzig otthonában

2023. szeptember 30., szombat 20:48

A címvédő Bayern München 2–2-es döntetlent ért el a kupagyőztes RB Leipzig otthonában a német labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójának szombati rangadóján.

A hazaiaknál Gulácsi Péter a kispadon ült, Willi Orbán pedig térdsérülése miatt továbbra sem állhat a szakvezetés rendelkezésére. A lipcseiek az első félidő közepén kétszer is betaláltak, így magabiztos, kétgólos előnnyel térhettek pihenőre, a Bayern – amelynek Lőw Zsolt a másodedzője – azonban a szünet után átvette az irányítást, és a játékrész közepére kiegyenlített. A Bayern ezzel a döntetlennel megőrizte veretlenségét.

A játéknap többi mérkőzésén a Leverkusen szezonbeli ötödik győzelmét aratta a Mainz otthonában, Xabi Alonso csapata 0–3-ra nyert, és állt élre a tabellán. A Stuttgart is idegenbeli győzelmet ünnepelhetett, és továbbra is kiváló formában játszik, ezúttal a Köln otthonából hozta el a három pontot kétgólos sikerének köszönhetően. Az Union Berlin sorozatban negyedik vereségét szenvedte el, és az újonc Heidenheim ellen is alul maradt. 

Bundesliga, 6. forduló

Vasárnap játsszák:

Pénteken játszották:

Rovatok