Index Vakbarát Hírportál

Újabb keserédes magyar gólpassz az Egyesült Államokban

2023. október 1., vasárnap 09:39

Sallói Dániel csapata, a Sporting Kansas City 4–1-es vereséget szenvedett a St. Louis City együttesétől az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) legutóbbi játéknapján.

A nyugaton éllovas hazaiak a 73. és a 85. percben szerezték góljaikat, a vendégek a 93.-ban szépítettek, a magyar támadó ívelte át a labdát balról, William Agada pedig közelről fejelt a kapuba. A Sporting Kansas City a 10. helyen áll a nyugati csoportban.

Gazdag Dániel alakulata, a Philadelphia Union – amely már biztosította helyét a rájátszásban – 1–1-es döntetlent játszott a Columbus Crew vendégeként. A magyar válogatott játékos a második félidőre állt be. A Philadelphia a negyedik helyen áll keleten – emelte ki az MTI.

A Lionel Messit sérülés miatt sorozatban a harmadik meccsén is nélkülözni kénytelen Inter Miami rossz sorozata sem szakadt meg. Az argentin világklasszis hiányában harmadszor sem sikerült győznie a Beckham-csapatnak: ezúttal a New York Cityvel játszott 1–1-es döntetlent. Messiék ezzel a 13. helyen állnak keleten…

A főcsoportokból az első hét jut egyenes ágon a nyolcaddöntőbe, míg a nyolcadik-kilencedik helyezettek egymással mérkőznek a rájátszás tizenöt-tizenhatodik szabad helyéért.

(MTI / Index)

Rovatok