Index Vakbarát Hírportál

Újra egy bajnokságban futballozhat Messi és C. Ronaldo

2023. október 10., kedd 15:55

Lionel Messi Szaúd-Arábiába érkezhet hat hónapra kölcsönbe, miután csapata, az Inter Miami nem jutott be az Észak-amerikai bajnokság (MLS) rájátszásába, az argentin válogatottal pedig még négy hónapig nem lép pályára.

A belső egyeztetések még folynak, hamarosan hírek várhatóak

– mondta Rudy Galetti, a Sky Sports újságírója arról, hogy a szaúdi profiliga szeretné kölcsönbe leigazolni az argentin sztárt.

Messi és Ronaldo az elmúlt 20 évben az európai futball legmeghatározóbb alakjai voltak, nemcsak a pályán küzdöttek meg, de a legtöbb díjért is egymással mérkőztek. Azonban a 2022-es katari világbajnokságot követően a portugál klasszis csapat nélkül maradt, így elfogadta a szaúdi Al-Nasszr ajánlatát, amivel egyébként egy lavinát indított a kontinens futballistái körében, többek között Neymar, Karim Benzema és Sadio Mané is ezt a ligát választotta. 

A 36 éves Barcelona-sztár 2021-ben igazolt a Paris Saint-Germainhez, azonban rövid időn belül távozni akart, és hiába kereste meg őt is millió dolláros ajánlatokkal egy klub Szaúd-Arábiából, végül az amerikai Inter Miamit választotta.

Úgy tűnik, egy utolsó esély nyílik arra, hogy a két futball-legenda egymás ellen mérkőzhessen. 

Rovatok