Index Vakbarát Hírportál

Cristiano Ronaldo elárulta, hogy mikor fejezi be a pályafutását

2023. október 10., kedd 11:24

A spanyol Sport című lap értesülései szerint a 38 éves Európa-bajnok Cristiano Ronaldo elárulta: a 2026-os amerikai–kanadai–mexikói közös rendezésű világbajnokságot követően szeretne visszavonulni, emellett szeretné 2027 elejéig meghosszabbítani szerződését az Al-Nasszr csapatával, ami segítené abban, hogy formában maradhasson a világbajnokságig.

Cristiano Ronaldo szinte mindent megnyert a válogatottal, többek közt Európa-bajnokságot és Nemzetek Ligáját, már csak a világbajnoki cím hiányzik a vitrinből a 201-szeres válogatott futballistának, ezért lenne fontos számára, hogy három év múlva ott legyen a portugál válogatottal a viadalon, és világbajnokként vonulhasson vissza.

A 2026-os világbajnokságon szeretne játszani, még az Al-Nasszr játékosaként, és utána bejelenti, hogy visszavonul a futballtól.

– mondta Ali Al-Harbi szaúdi újságíró.

Ronaldo az Al-Nasszr színeiben 30 alkalommal lépett pályára, 25 gólt szerzett, és nyolc asszisztot osztott ki csapattársainak.

Cristiano Ronaldo a Manchester United csapatával egyszer, a Real Madrid játékosaként négy alkalommal szerezte meg a Bajnokok Ligája-serleget, továbbá ötszörös aranylabdás, és Premier League-gólkirályi címet is nyert.

Rovatok