Index Vakbarát Hírportál

A Real Madrid két kulcsjátékosa kivásárlási árát egymilliárd euróra emelte

2023. október 12., csütörtök 15:04

Egybehangzó sajtóértesülések – többek között Fabrizio Romano – szerint a spanyol labdarúgó-élvonalbeli bajnokságban (LaLiga) éllovas Real Madrid két kulcsjátékosával is szerződést hosszabbított.

Az olasz transzferguru csütörtökön egymást követően számolt be a két fejleményről, miszerint Federico Valverde és Eduardo Camavinga szerződését is meghosszabbította a fővárosi klub. Mint írja, az uruguayi középpályás jelenlegi szerződése 2027-ig szólt, ezt toldották meg további egy évvel a felek, a kivásárlási ára pedig egymilliárd euró lesz.

Eduardo Camavinga szerződése szintén 2027-ig volt érvényes, a 20 éves francia játékos kontraktusát két további évvel hosszabbították meg, ezen felül pedig fizetésemelést is tartalmaz a hosszabbítás. Ennek értelmében Camavingát 2029-ig köti szerződés a Real Madridhoz, kivásárlási ára pedig – Valverdéhez hasonlóan – egymilliárd euró lesz.

További hír a madridi csapat háza tájáról, hogy Vinícius Júnior is hamarosan új kontraktust írhat alá a csapattal. A brazil villámléptű támadó néhány nappal ezelőtt leszögezte, egész pályafutása során kizárólag a Real Madrid játékosa szeretne maradni.

Mindig hatalmas megtiszteltetés a Real Madrid mezében játszani, továbbra is folytatni szeretném a játékot a klub színeiben, egész életemen keresztül

– tette hozzá a jelenleg a világ egyik legjobb játékosának tartott brazil.

Rovatok