Index Vakbarát Hírportál

Manuel Neuer szombaton visszatérhet a Bayern München kapujába

2023. október 16., hétfő 12:21

Sajtóhírek szerint Manuel Neuer, a Bayern München labdarúgócsapatának kapusa és kapitánya a szombati, Mainz elleni idegenbeli bajnokin visszatérhet, ugyanis teljesen felépült decemberi lábtörését követően.

A Kicker úgy tudja, hogy a 37 éves világbajnok hálóőr játékára az orvosi és a szakmai stáb is rábólintott, és maga a játékos dönthet arról, hogy mikor akar visszatérni.

A 32-szeres német bajnokcsapat – amelynek Lőw Zsolt a másodedzője – a mainzi vendégjáték után három nappal a Galatasaray otthonában lép pályára a Bajnokok Ligájában.

A Bundesligában október 28-án, a Darmstadt ellen játssza a következő hazai meccsét, a Sky TV korábban arról számolt be, hogy Neuer legkésőbb ezen a találkozón visszatér a Bayern kapujába.

A futballista a katari világbajnokság után, síelés közben törte el a lábát, amiről azt gondolta a Bayern, hogy már nyáron, a szezon rajt előtt visszatérhet, azonban a felépülése tovább tartott a vártnál. 

A Bayern München hét mérkőzést követően, öt győzelemmel és két döntetlennel a harmadik helyen áll a Bundesligában a Leverkusen és a Stuttgart mögött.

(MTI/Index)

Rovatok