Index Vakbarát Hírportál

Messi elárulta, visszatér-e a Barcelonához januárban

2023. október 19., csütörtök 19:36

Lionel Messi határozottan tagadta azokat a híreszteléseket, hogy télen visszatérne korábbi futballcsapatához, az FC Barcelonához – számolt be a játékos nyilatkozatára hivatkozva a Magyar Távirati Iroda.

Újságírók a Peru elleni világbajnoki selejtező után kérdezték a hétszeres aranylabdás argentin sztárt, aki jelenleg az Inter Miami játékosa arról a pletykáról, hogy valóban visszatérhet-e Barcelonába, így, hogy jelenlegi együttese nem jutott be az MLS rájátszásába és az alapszakasz zárulta után márciusig biztosan nem lesz több tétmeccse a tengerentúlon.

Nem. Edzek, készülök a következő meccsünkre az Inter Miamival és arra törekszem, hogy novemberben a lehető legjobb állapotban térjek ide vissza

– fogalmazott Messi.

A futballista esetleges visszatéréséről Barcelonába a katalán lap, a Sport írt, hozzátéve, hogy Messi januárban kölcsönbe érkezhetne.

A 36 éves játékos és csapata biztosan lemarad az észak-amerikai profiliga (MLS) rájátszásáról, így a következő hétvége után véget ér számára a klubszezon. A világbajnok argentin válogatottal novemberben – 17-én Uruguay és 22-én Brazília ellen – vár még rá két rangadó a vb-selejtezőben.

Utána Argentínában élvezem majd a szabadságomat. Ez az első alkalom, hogy decemberben ennyi szabadidőm lesz, hogy az enyéimmel lehessek nyugalomban

– mondta Messi.

„Januárban aztán visszatérek, hogy elkezdjem az előszezont. Elölről fogom kezdeni és mint mindig, megpróbálok a lehető legjobban felkészülni" – tette hozzá az MTI által idézett futballista.

Rovatok