Index Vakbarát Hírportál

Messi új séróval készül nyolcadik Aranylabdája átvételére

2023. október 30., hétfő 11:59

Lionel Messi hétfő hajnalban Miamiból Párizsba repült, hogy a Théatre du Chatelet színpadán átvegye pályafutása nyolcadik Aranylabdáját. A 36 éves argentin futballista megadja a módját az ünnepélyes aktusnak, vasárnap délután elegáns új frizurát csináltatott magának házi borbélyával, a legmenőbb miami szakemberrel, akinél amúgy 500 dollár egy hajvágás.

Luis Andrés Rivera Puerto Rico szigetén született, de már évek óta Miamiban dolgozik. A fiatal borbély a sztárok frizuráját és arcszőrzetét gondozza, többek között Lionel Messi, az FC Inter Miami argentin világbajnok csillaga is hozzá jár.

Pontosabban Rivera mester, művésznevén El Boribarber, jár Messihez. Így volt például idén július 16-án is, amikor Messit bemutatták a DRV PNK Stadiumban, az Inter Miami arénájában. A nagy érdeklődéssel várt prezentáció előtt is El Boribarber nyírta meg a játékost, valahogy így:

Ez volt fél éve, azóta Messi és a miami borbély jó barát lett, és természetesen az Aranylabda-gála előtt is ő ment el a sztár villájába, hogy remek új sérót varázsoljon a futballistának.

Ezúttal így sikerült a művelet:

Rivera mester természetesen kirakta közösségi oldalára a Messivel együtt készített fotót, ezzel az emelkedett hangulatú aláírással:

Köszönöm, istenem, hogy abban az áldásban lehetett részem, hogy megismerhettem és megnyírhattam a világ legnagyobb futballistáját. A mai nap nagyon nagy nap az életemben. Ilyenkor eszembe jut, hogy honnan érkeztem, és a szüleim mire tanítottak az életben. Ezek az értékek tettek azzá, ami profi szakemberként vagyok. Köszönöm mesteremnek, Christian Maeznek, aki megtanította nekem ezt a mesterséget, és köszönöm Lionel Messinek, hogy befogadott a házába, és családja tagjaként kezelt engem. Szeretlek, testvérem! Ennél többet is szerettem volna írni, de sokkhatás alatt vagyok, és csak ennyire futotta tőlem!

Messi nyolcadik Aranylabdáját biztosra lehet venni, bár a rövidlistán rajta van még Erling Braut Haaland (Manchester City) és Kylian Mbappé (PSG) is. A 67. Aranylabda-ceremónia 20:45-kor kezdődik a párizsi Théatre du Chatelet-ben, a két műsorvezető Didier Drogba és Sandy Heribert lesz. 

Messi eddig hétszer (2009, 2010, 2011, 2012, 2015, 2019, 2021) nyerte el a trófeát, a legutóbbi győztes, Karim Benzema ezúttal nincs a jelöltek között.

Visszatérve Rivera mesterhez: a miami borbély igencsak be van táblázva. Tavaly szilveszter napján ugyan szabadságot vett ki, de közösségi oldalán megosztotta, hogy külön kérésre négy vendéget még elvállal, darabját 500 dollárért, és még egy ötödiket is, de annak már 1000 dollárt kell fizetnie.

Ha szép frizurával akarsz átlépni 2023-ban, van még négy időpontom december 31-re, darabja 500 dollár, és talán még egy ötödik is, de az már 1000 dollár!

Állítólag igénybe vették a szilveszteri szolgáltatást… 

Rovatok