Index Vakbarát Hírportál

Felrobbantotta a TikTokot az idei év egyik, ha nem a legdurvább sportjelenete

2023. november 4., szombat 09:43

Nem kell sok ahhoz, hogy egy felvétel vírusvideóvá váljon az interneten. Ez történt a Latarnik Choczewo nevű lengyel sportegyesület által közzétett médiatartalommal is, ami a TikTokon generált óriási megtekintést. A felvételen az látható, ahogy a labdával kapura törő futballistát kegyetlenül felrúgja az ellenfél védője, akit a labda egyáltalán nem érdekelt.

A sárga pólóban játszó futballista a földön ülve előbb ügyesen megtartotta a labdát, majd bedobott egy megkerülős cselt, aztán jött oldalról a gyorsvonat az alacsonyabb osztályú lengyel mérkőzésen.

Mint látható, az ellenfél játékosa megunta a látványos szólót, méterekről repült be páros lábbal, a célja egyértelműen az volt, hogy felrúgja a másikat, meg sem fordult a fejében, hogy a labdát sodorja el.

A brutális megmozdulás után azonnal felforrtak az indulatok, a pálya széléről is rohantak be az emberek, hogy móresre tanítsák a szabálytalankodó játékost, akinek a játékvezető minden bizonnyal azonnal felmutatta a piros lapot.

A videó jelenleg 6,7 millió megtekintésnél jár, a lájkok száma pedig meghaladta a 792 ezret. Vagyis a felvétel egy csapásra rivaldafénybe helyezte az eddig kevéssé ismert csapatot.

„Ez a tartalom nemcsak a közösségi média erejét bizonyítja, hanem azt is, hogy a digitális korban még a legkisebb kluboknak is lehetőségük van a globális hírnév elnyerésére. A videó fordulópontot jelentett a klub számára, új lehetőségeket és perspektívákat nyitva meg az egyesület előtt” – reflektált a Latarnik Choczewo sajtóosztálya a fejleményre.

Rovatok