Index Vakbarát Hírportál

Súlyosan megsérült egy nő a Ferencváros–Genk-labdarúgómérkőzésen

2023. november 10., péntek 15:52

Csütörtök este a Ferencváros–Genk Európa-konferencialiga-mérkőzésen döntetlenre végeztek a csapatok, de nem csak a pályán történt említésre méltó esemény, hanem a nézőtéren is. Egy 30 év körüli nő súlyosan megsérült az első félidő végén, segítségére egyből érkeztek a mentők.

Az első félidő vége felé nagy ordibálásra lettünk figyelmesek. Körülbelül 15 méterre lehetett tőlünk az eset, de az álló szurkolók miatt nem lehetett látni, hogy mi történt pontosan. Azt mondták, hogy egy nő elesett, beverte a fejét és azonnal elájult 

– mondta egy helyszínen tartózkodó szemtanú a 24.hu-nak. Hozzátette, a mentők szinte azonnal, egy percen belül a helyszínre értek, a szünetben kivitték a nőt a lelátóról. A lap megkereste az ügyben a mentők kommunikációs munkatársát, Németh Cecíliát, aki elmondta, hogy a 30 év körüli nőt súlyos sérülés gyanújával vitték kórházba. 

Ennek ellenére a BRFK-nak egyelőre nincs tudomása az esetről, nem indítottak eljárást az ügyben, míg a Ferencváros labdarúgócsapata sem adott ki tájékoztatást, mi történt pontosan. 

Rovatok