Index Vakbarát Hírportál

Fegyveres katonák kísérték le a pályáról a Liverpool sztárjátékosát

2023. november 20., hétfő 15:04

Egyiptom labdarúgó-válogatottja Sierra Leone ellen játszott világbajnoki selejtezőt, és ugyan győzelmet aratott 2–0 arányban, de a lefújást megelőző pillanatokban a pályára rohanó szurkolók megtámadták az egyiptomiak csapatkapitányát, Mohamed Szalahot.

Az angol élvonalbeli Liverpool és az egyiptomi válogatott támadója, Mohamed Szalah ugyan nem szerzett gólt a Sierra Leone elleni világbajnoki selejtezőn, a lefújást követően néhány hazai szurkoló célba vette, és megtámadta. Helyszíni beszámolók szerint ijesztő jelenetek játszódtak le a 2–0-ra végződő mérkőzés végét megelőzően, hirtelen történtek az események, de szerencsére a biztonsági személyzet gyorsan reagált. 

Sierra Leone válogatottjának szimpatizánsaiból egy csoport a pályára rohant, és célba vette a Liverpool klasszisát, de fegyveres katonák közbenjárásával végül biztonságban lekísérték a pályáról a 31 éves játékost. 

Az egyiptomi válogatott néhány nappal ezelőtt 4–0-ra, most pedig 2–0-ra győzött, egyelőre hibátlan teljesítménnyel vezeti világbajnoki selejtezőcsoportját. 

Rovatok