Index Vakbarát Hírportál

Real Madrid: újabb alapember dőlhet ki hosszabb időre

2023. november 24., péntek 10:07

Újabb lehetséges sérülés miatt főhet Carlo Ancelotti, a Real Madrid olasz vezetőedzőjének feje. A tréner az elmúlt hetekben már három alapemberét, Eduardo Camavingát, Aurélien Tchouaménit és Vinícius Júniort és elvesztette sérülések miatt, most pedig Rodrygóra várnak vizsgálatok, miután a térdét fájlalta.

„Rodrygo kellemetlen érzéseket tapasztalt a térdében – a Real Madrid stábja emiatt pénteken ellenőrzéseknek veti alá. További tesztek várhatóak Valdebebasban (a madridiak tréningközpontja – a szerk.), hogy megértsék a brazil védő állapotát, aki jelen pillanatban még optimista” – írta X/Twitter-oldalán Fabrizio Romano olasz sportújságíró.

A 22 éves támadó szerda este végigjátszotta a Brazília–Argentína (0–1) mérkőzést, mely a brazil futballválogatott történelmének első hazai pályán elbukott vb-selejtezője lett.

Rodrygo a jelenlegi szezonban még nem hagyott ki bajnokit a Realban, tízszer kezdett, háromszor csere volt Carlo Ancelotti együttesében. A 13 bajnoki mellett négy Bajnokok Ligája-meccsen is szóhoz jutott, a 17 találkozón összesen öt gólnál és négy gólpassznál jár.

Csapattársa, Vinícius Jr. egy héttel korábban, a Kolumbia ellen elvesztett vb-selejtezőn sérült meg, róla azóta kiderült, idén már nem is léphet pályára.

Rovatok