Index Vakbarát Hírportál

Soha nem látott rekordot állított fel a francia meglepetéscsapat

2023. november 26., vasárnap 16:15

A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) az OGC Nice 1–0-ra legyőzte a Toulouse-t, ezzel még mindig veretlen a szezonban. Sőt egy sosem látott rekordot is felállított a csapat.

13. mérkőzésén is veretlen maradt az OGC Nice a francia bajnokságban, most a Toulouse csapatát győzte le. A vendégcsapat 2019-ben nyert legutóbb a nizzaiak ellen, azóta három döntetlen és két vereség a mérleg. 

A vasárnap kora délutáni mérkőzés első félidejében egyik csapat sem alakított ki veszélyes helyzetet, sőt még kaput eltaláló lövésig sem jutottak el a felek. A második félidő viszont jóval nagyobb iramban kezdődött, Terem Moffi az 54. percben pedig betalált, ezzel a góllal végül megnyerte a mérkőzést a Nice. 

A nizzai csapat így 13 forduló után is veretlen maradt, 8 győzelem mellett 5 döntetlen a mérlege, viszont még így sem vezeti a tabellát, egy ponttal le van maradva az éllovas Paris Saint-Germaintől.

Érdekesség, hogy a Nice a legutóbbi 13 bajnoki mérkőzésén egy pillanatot sem futballozott hátrányban, erre a Ligue 1 történetében korábban egyetlen csapat sem volt képes. 

FRANCIA LIGUE 1,  13. FORDULÓ

SZOMBAT

PÉNTEK

Rovatok