Index Vakbarát Hírportál

Sorsolással dől el, ki vásárolhat jegyet a magyar válogatott Európa-bajnoki mérkőzéseire

2023. november 28., kedd 11:58

A Magyar Labdarúgó-szövetség közleményt adott ki a jövő nyári Európa-bajnokságra való jegyvásárlással kapcsolatban. A szövetség felhívta a szurkolók figyelmét, hogy kizárólag az UEFA hivatalos oldalán vásároljanak jegyet, más platformokon csalás áldozatai lehetnek.

Mint ismert, a magyar labdarúgó-válogatott csoportelsőként, méghozzá veretlenül kvalifikált a kontinenstornára. Marco Rossi csapata 1986 után jutott ki nemzetközi tornára egyenes ágon, így mint részt vevő ország a magyar válogatott szurkolói nagyobb számban igényelhetnek belépőjegyeket a mérkőzésekre. 

A Magyar Labdarúgó-szövetség közleményében felhívja a figyelmet arra, hogy a németországi utazást tervező szurkolók először az uefa.com/euro2024/ticketing oldalon regisztráljanak, majd jelöljék meg, hogy a magyar válogatottnak szurkolnak. 

Kizárólag ezen lépések után adhatják le jegyigényüket Szoboszlai Dominikék mérkőzéseire. Egy ember négy jegyet igényelhet. 

A jegyértékesítés december 4. és 12. között zajlik, aki ebben az időszakban nem adja le jegyigényét, nagyon kevés eséllyel juthat majd belépőhöz. Az UEFA kiemeli, hogy kizárólag hivatalos oldalán lesz lehetőség a jegyvásárlásra, más platformokon könnyen csalás áldozata lehet a szurkoló. 

Az UEFA a beérkezett jegyigények után sorsolással dönti el, hogy a jegyigénylők közül ki válhat jegytulajdonossá. Ezek után az európai szövetség levélben értesíti a szerencséseket, viszont aki a határidőn belül nem fizeti ki a belépőket, elesik a lehetőségtől. 

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság csoportbeosztását december 2-án, szombat délután sorsolják. A magyar válogatottat a második kalapból húzzák. Alább szavazzon ön is, hogy mely ellenfelekkel szeretné egy kvartettben látni Marco Rossi csapatát!

Rovatok