Index Vakbarát Hírportál

Véget ért a Real Madrid védőjének szezonja

2023. december 4., hétfő 13:40

Rossz hírt kapott Carlo Ancelotti, aki a Granada elleni bajnoki szünetében kényszerült cserére: a lehozott Dani Carvajal számára véget ért az őszi szezon, sajtóhírek szerint hathetes felépülési idővel, legkorábban a január 10-ei Szuperkupa-meccsen térhet vissza.

A Real Madrid hivatalos honlapján jelentette be, hogy az orvosi vizsgálatok alapján Dani Carvajal izomsérülést szenvedett, emiatt a következő időszakban nem lesz bevethető. A 31 éves – saját nevelésű védő – a Granada ellen 2–0-ra megnyert bajnoki szünetében kért cserét, miután fájdalmat érzett a bal lábában.

Bár a királyi gárda nem közölt várható felépülési időt, a Marca úgy tudja, öt-hat hetes kihagyás vár a bekkre, aki leghamarabb a január 10-ei, Szuperkupa-elődöntőre lehet egészséges. Mindez azt jelentené, négy bajnoki mellett egy BL- és egy kupameccsről marad majd le.

A Carvajal ebben az idényben a lehetséges 20 tétmérkőzésből tizenhétszer pályára lépett a Realban. Tizenhatszor ráadásul kezdő is volt, így nyugodtan mondhatjuk, alapember a 15 forduló után jobb gólkülönbségével a tabella élén álló együttesben.

Rovatok