Index Vakbarát Hírportál

Klopp kinevette a játékost, aki nyáron a Chelsea-t választotta helyettük

2023. december 12., kedd 12:07

A Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp ironikus hangvételű nyilatkozatot tett a nyári átigazolási időszakban történtekről, beszámolók szerint konkrétan kinevetve azt a Mosises Caicedót, aki a megállapodás kapujában úgy döntött, a vörösöké helyett inkább a Chelsea ajánlatát fogadja el.

„Nyáron történt velünk néhány furcsaság az átigazolási piacon, de utólag azt mondhatom, isteni szerencsénk volt. Az adott pillanatban ezt még nem tudtuk és nem éreztük, de a befektetett munkánk csak kifizetődött” – mondta a német szakember nagy nyilvánosság előtt az Anfield Stadium hétfői teszteseményén, amikor hosszas csúszás után végre megnyitották és felavatták az új, plusz 7000 néző befogadására alkalmas lelátórészét az Anfield Road felőli végen.

Az elhangzottakat a goal.com egyszerre értelmezte az újonnan megszerzett középpályások, Alexis Mac Allister, Szoboszlai Dominik, Ryan Gravenberch és Endo Vataru dicséreteként, egyúttal a két sokáig fűzött szűrő, a végül egyaránt Londont választó Moises Caicedo és Roméo Lavia kritikájaként.

„Be kellett látnunk, hogy a kiszemelt középső középpályás nem akar csatlakozni hozzánk, azóta meg látjuk azt is, mi történt” – tette hozzá Klopp, miközben a beszámolók szerint elnevette magát.

A Liverpool 16 forduló után vezeti a Premier League tabelláját, eközben a Lavia és Caicedo által választott Chelsea csupán a 12. helyen áll. Caicedo úgy-ahogy gyűjtögeti a játékperceket, bár több kisebb sérülés hátráltatta, tizenkétszer kezdőként, kétszer csereként pályára léphetett a kékeknél. A másik kiszemelt, a Southamptontól átigazolt Lavia azonban még mindig nem tudott bemutatkozni új klubjában, bokaprobléma és izomsérülések miatt volt hónapokon át maródi, majd mikor már közel járt a felépüléshez, ismét megsérült.

Rovatok